Isnin, 18 Julai 2011

Walnut Shoppe 1st Giveaway!

Assalamualaikum....kepada kengkawan blogger jom kita join Walnut Shoppe 1st Giveaway!






Sempena PEMBUKAAN RASMI blog Walnut Shoppe nih saya berbesar hati nak buat Giveaway saya yang pertama ni ..
Syarat-syaratnya ! :
1. Menjadi follower Walnut Shoppe.
2. Letak banner di atas dan link kan balik ke blog ini.
3. Buat entri tentang Giveaway ini yang bertajuk " Walnut Shoppe 1st Giveaway "
4. Tag sekurang-kurangnya seorang ! (pastikan mereka yang ditag tahu)
5. Tinggalkan komen anda beserta URL dan ID Follower anda (^^)
Hadiah :
Pemenang dibenarkan memilih 1 daripada hadiah seperti yang tertera di banner. Maksudnya ada 6 hadiah untuk 6 pemenang bertuah ! (Free2 je ^^)
[ Saiz : 12cm x 6cm ]
Tarikh Tutup :
10 Ogos 2011
Cara Pemenang Dipilih :
Pemenang akan dipilih menerusi cabutan undi oleh saya sendiri pada 12 Ogos 2011 .. ngee~
So tunggu apa lagi ?? Mudah jew ..pejam mata pun boleh (^^)
Notakaki : Sape yang jadi Follower ke - 100 pun akan dapat hadiah .. tapi MISTERI ..
**UPDATED : Kepada sesiapa yg baru join GA ni .. sila nyatakan sekali pilihan anda sama ada A, B, C, D, E, atau F [mula dari atas kiri]


Kepada K.tie, K.su saya dah tag untuk join.




Rabu, 13 Julai 2011

Request by IBU for TISYA birthday

Assalamualaikum.....

Ni pencil case yang di buat khas untuk Batrisyia yang akan menyambut birthday pada minggu ni. Semoga Tisya suka dengan pemberian yang diberi.

Jumaat, 8 Julai 2011

Isnin, 4 Julai 2011

Happy Belated Birthday Kak Sue



Ini merupakan hadiah harijadi yang sempat dibuat dari kain felt sempena hari lahir k.sue. Selamat Hari Lahir...Semoga panjang umur, murah rezeki...