Isnin, 9 Mei 2011

DINNER 2011

Assalamualaikum....

Hmm...lega rasanya baru habis last paper (exame)..lepas ni kene cari idea apa nak buat pula..maklumlah selama lebih kurang 5 tahun bila tiba weekend kene pergi kelas..tp sekarang dah tak perlu lagi..tinggal tunggu masa untuk convo sahaja. Lepas ni rasanya nak ke bahagian kemahiran lah pula. Tengah duk fikir2 bidang apa yang sesuai.


Jumaat ni ada DINNER kat K.L Convention Centre. Tahun ni dengar kata Anuar Zain merupakan artis yang akan menghiburkan. Semestinya lagu yang sentiasa berkumandang di semua radio merupakan salah satu lagu yang akan di dendangkan nanti. Semua kengkawan kat office tak sabar nak tunggu malam Dinner..Maklumlah bukan ada artis sahaja tapi ada lucky draw lagi. Harap2 tahun ni adalah rezeki untuk dapat lucky draw tu hehehe..