Isnin, 7 Februari 2011

Tambah Duit Tabung dengan HEARTBEAT

Salam....


Ni nak inform dekat kengkawan blogger yang ingin menambahkan pendapatan hanya melalui klik2 jer...saya dapat maklumat ni pun dari blog suzie284...hmm nak tahu cara mendapatkan berdasarkan setiap kali blogger yang melawat blog kiter dan dengan hanya klik iklan yang di paparkan seperti mana yang kita lihat dalam iklan nuffnang..haa senang jer kan...nak tahu cara nya mudah jer...


1. Mula2 kene klik banner Heartbeat yang ada kat blog ni..










2. Ok ..Lepas tu klik kat sini plak


3. Pastu klik Create Accaount (isi maklumat yang dikehendaki)

4. Lepas dah isi semua dekat kota I Agree tandakan dan klik continue..

5. Pastu bila paparan dah keluar, bahagian atas ada Join HB Affliate , ok klik

6. Tunggu sekejap, pergi bahagaian Participation is free and easy kat no 2 tu ada tulis online application..klik

7. Satu paparan borang akan keluar pasal blog (isi seperti biasa)

8. Preffered payment method pilih cheque, pastu klik kat kota I Agree To HB, selepas tu klik continue..

9. Tunggu hingga paparan keluar, bila dah keluar bahagian atas kat HB Affliate , klik

10. Klik pada Get A Code

11. Pastu kita pilih nak paparan macam mana seperti yang diberikan 4 pilihan....(horizontal, square, vertical dan text links)...

12. bila kita dah pilih copy coading yang diberikan...klik seperti mana kita buat masa nak masukkan iklan nuffnang...(pergi blog sendiri, design, add a gadget, html/ java script dan paste coading tersebut...

13. Akhir sekali save...

haa senang jer kan...kepada kengkawan blogger yang nak buat tapi tak jadi takper...saya sedia membantu...hehehe...apa salah nyer kongsi ilmukan....tak rugi pun...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan