Khamis, 9 Disember 2010

Jom Masuk Contest Sudoku

Salam..

Pagi ni semasa berjalan-jalan di blog kengkawan, tiba2 ternampak contest yang menarik hati...hmmm..dah lamer tak wat sudoku...best gak maklumlah dah lamer tak buat..utk pengetahuan kengkawan, contest ni dibuat oleh Luffy. Jom kita meramaikan masuk contest ni...




Syarat2 nak masuk contest:


1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda nak follow boleh, taknak pun boleh tapi keutamaan diberikan kepada follower BLOG BUDAK KAMPUS
3. Buat entry bertajuk: JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY
4. Mesti letak banner contest tu kat entry dan side bar
anda dan linkkan ke blog ni
5. Tinggalkan link entry anda di comment box entry ini saje
6. Tak kisah macam mana cara anda jawab, guna Microsoft Word
ke,Excel ke atau cara lain asalkan jawapan betul
7. Emelkan jawapan anda ke rfizu27@yahoo.com untuk mengelakkan aktiviti copy-mengcopy jawapan orang lain
8. Pemenang akan ditentukan berdasarkan jawapan yang betul
melalui cabutan bertuah dan diumumkan selepas
tamat contest ini di dalam entry khas
9. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda


Tarikh tutup : 25 DEC 2010

3 ulasan: