Jumaat, 29 Oktober 2010

Asas links dalam HTML - Cara nak buat TAG

Salam...kengkawan saya nak blajar nak buat tag dalam blog....br baca blog hujanbatu tapi tak try lagi...lepas ni nak try jd ker tak...almaklumlah br berjinak2 dengan blog...hehehe

________________________________________________________________________

Ok setelah membaca cara nak buat akhirnya berjaya juga...kepada kengkawan yang nak tahu macam mana nak buat tag sila baca di bahagian komen...

Kalo nak info lanjut klik paparan di bawah

Asas links dalam HTML

1 ulasan:

  1. ok...rupanya senang jer..hehehe
    kepada kengkawan yg tak tau nak wat tag (nama) atau aper2 jer bole wat macam ni..

    1. Mula2 tulis nama orang tu..
    2. Pastu gelapkan perkataan yg taip tadi
    3. Klik dekat yang belah atas untuk buh hyperlink yg gambar dier macacm ni 8 tp lapan terbalik..pastu satu paparan utk masukkan link kuar..pastu masukkan add. link orang yang kiter maksudkan tu..

    Selamat Mencuba..

    BalasPadam