Rabu, 27 Oktober 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam









Kepada kengkawan yang ada blog bolehlah join contest yang K.tie buat iaitu 1sty Lucky Draw by Atie Aizam...Mula2 buat tak jadi..akhir nya percubaan yang keberapa kali baru berjaya..Almaklumlah tak berapa pandai sangat...hehehe....






T.kasih k.tie sbb anjurkan contest..At least dah dapat ilmu baru...Harap2 percubaan pertama kali ni bole menang untuk bagi motivate diri supaya explore lagi dalam membina blog...

tag: missfarra , suehada








3 ulasan:

  1. haa..kalo nak join klik dekat banner yang ader di sebelah kanan atas sekali...pastu copy dulu gambar tu...pastu baru upload gambar tu kat add gadget utk gambar..pastu link kan kat owner yang blog yg buat contest

    BalasPadam
  2. Salam rosmah.. kak atie dtg sini jenguk penyertaan... banyak kali cuba ekk.. takpe.. susah dahulu kan hehe.. tkasih join contest yer.. tapi opsss hehe ada satu lagi tertinggal.. Rosmah kene tag kawan, atleast seorang.. atau tag missfarra kat komen atas tu..

    Kak atie kan listkan nama tapi tag yer.. nanti takut penyertaan tak cukup syarat.. GudLuck!

    BalasPadam